Waar is mijn geld gebleven?

Elke week krijg je zakgeld en verdien je geld met je krantenwijk, maar toch is halverwege de week al het geld alweer op. Hoe kan dit nou?

Als dit verhaal je bekend voorkomt dan is het verstandig om nu even verder te lezen.

Ondernemers stellen zichzelf namelijk ook vaak de vraag: ‘Waar is het geld nou aan uitgegeven?’ Om daar een goed beeld van te krijgen houden ondernemers een kasboek bij. In een kasboek schrijf je je uitgaven heel precies op. Je weet daardoor precies waar je geld is gebleven.

to-write-774648_640

Deze jonge ondernemer schrijft al haar uitgaven op

Digitaal Kasboek

Om een kasboek bij te houden heb je niet perse een kasboek nodig. Je kan ook heel goed je uitgaven bijhouden in een schrift of op je eigen computer. Het belangrijkst van een kasboek is dat je alles heel precies bijhoudt. Alleen op die manier kan je goed zien waar je je geld aan uitgeeft. Als je dan je uitgaven vergelijkt met je inkomsten kan je zien of je teveel uitgeeft of dat je misschien geld overhoudt. Op de internetsite kasboek.nl kan je heel gemakkelijk en gratis je eigen online kasboek bijhouden.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Tip: Een goede manier om je uitgaven bij te houden is het bijhouden van een kasboek. […]

  2. […] Tip: Een goede manier om je uitgaven bij te houden is het bijhouden van een kasboek. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *