Gevaar: Kat met tunnelvisie

Het kan iedereen overkomen en op de meest onverwachte momenten! Je denkt dat je een goed idee hebt en begint vol goede moed aan je onderneming, maar dan kom je erachter dat je net als deze kat al die tijd in een tunnelvisie hebt gezeten..

Wat is een tunnelvisie nou eigenlijk?

Een tunnelvisie betekent dat je alleen naar je eigen oplossing of plan kijkt. Je trekt je niets aan van anderen en blijft koppig geloven dat jouw plan of oplossing het beste is. Als je een eigen bedrijf start kan het erg vervelend zijn als je een tunnelvisie hebt. Jij kan je eigen bedrijf wel geweldig vinden, maar je zult toch klanten nodig hebben om wat te verdienen!

Hoe voorkom ik een tunnelvisie?

Vraag wat anderen van je bedrijf vinden en wees niet bang voor kritiek! Niemand doet alles in één keer goed en er zijn altijd wel dingen die beter kunnen. Luister goed en vraag door, hoe meer mensen hun mening geven over je bedrijfsplan hoe beter!

Wil jij ervoor zorgen dat Tom & Thomas niet net als deze kat in een tunnelvisie terecht komen? Laat ons dan weten wat wij nog kunnen verbeteren!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *