Abu Dhabi gaat voor goud

Het gaat niet goed met de economie; de aandelen blijven maar dalen, de euro wordt steeds minder waard en nu gaat Griekenland ook al bijna failliet. Toch is er geen reden tot paniek, want er is altijd nog goud!

Goud is nog nooit zoveel waard geweest als nu! Per ounce (dat is 31,1 gram) betaal je nu al 1000 Euro en volgens ‘experts’ gaat de prijs nog verder stijgen. Hierdoor willen alleen nog maar meer mensen goud kopen en dit moeten de sjeiks van Abu Dhabi ook door hebben gehad. Daar staat nu de eerste pinautomaat waar geen geld uit komt, maar puur goud!!

De pinautomaat is bedacht door de Duitse uitvinder Thomas Geissler. Hij hoopt dat er meer landen zijn pinautomaat gaan gebruiken. Wat zou jij ervan vinden als zo’n ‘gouden pinautomaat’ ook in Nederland te vinden zou zijn?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *