Soccershowdown – Voetbalondernemers

Voor de sickste panna’s en de gruwelijkste trucs in straatvoetbal moet je bij het Soccershowdown team zijn. Het team, dat is opgericht door Soufiane Touzani en Kenan Rathinho, bestaat uit 10 gasten en een chick die gruwelijke skills hebben als het om freestyle voetbal gaat.

Soccershowdown Team

Touzani en Rathinho zijn niet alleen heel erg goed in voetbaltrucs, maar ook in ondernemen! Soccershowdown is het grootste bedrijf op het gebied van voetbalentertainment. Ze worden overal ingehuurd om hun trucs te demonstreren.

Kan jij ook iets heel erg goed? Laat het dan hieronder weten en wie weet kan je hier ook een onderneming van maken!

4 antwoorden
 1. Els99
  Els99 zegt:

  Hoi, ik ben goed in paardrijden. Hoop net zo goed als Ankie te worden!!

  Doei, doei

  🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *