Koningsdag – Muziek maken

Over een maand is het alweer Koningsdag. De beste dag van het jaar voor jonge ondernemers. Op Koningsdag kan je nieuwe ideeën snel uitproberen en ook nog wat geld verdienen. Je mag officieel dingen verkopen op straat en er zijn veel mensen die graag hun geld willen uitgeven.

Tom & Thomas zullen je de komende maand voorbereiden op een geslaagde Koningsdag, we geven je tips over wat je kan doen, hoe je dit kan doen en waar je aan moet denken. Alvast veel succes!

Tip: Muziek maken

Als je een muziekinstrument speelt kan je op Koningsdag geld verdienen als straatmuzikant. Als je met een groepje vrienden bent kan je zelfs optreden met een band!

Zorg ervoor dat je op een plek staat waar veel mensen langskomen. Let op dat dit niet in de buurt is van een plek waar harde muziek gedraaid gaat worden want dan hoort niemand jou meer spelen!

Begin vroeg, niet alleen om een goede plek te krijgen, maar ook omdat mensen ’s ochtends vroeg nog meer geld uitgeven. Leg een pet neer waar mensen geld in kunnen gooien of vraag een vriendje of vriendinnetje om rond te gaan met de pet.

Deze tips gelden natuurlijk ook voor dansgroepjes, zangers en clowns..

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *