Goed imago doet wonderen

Je hoort het overal: “Het gaat niet goed met de economie.” Toch zijn er bedrijven die zich daar helemaal niks van aantrekken en zelfs beter verkopen dan ooit. Een mooi voorbeeld hiervan is het bedrijf Apple. Vrijwel alles van Apple is duurder dan de producten van de concurrentie. Toch verkopen ze beter! Hoe kan dit? Simpel: Apple is namelijk cool. Apple heeft het imago dat het goed, cool en vernieuwend is. Dankzij dit goede imago blijven mensen producten van Apple kopen, ondanks dat het wat minder gaat met de economie.

Wil je meer weten over het opbouwen van een goed imago? Lees dan ook eens onze post over promotie en blijf natuurlijk Tom en Thomas lezen voor meer Tips & Tricks!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *