Wat is de Kamer van Koophandel?

Als je interesse hebt in ondernemen dan is de kans groot dat je al eens hebt gehoord van de KvK (de Kamer van Koophandel).

Bij de Kamer van Koophandel kun je terecht als je je onderneming wilt laten registreren in het handelsregister. Dit is erg belangrijk, omdat je in het handelsregister laat registreren wie er de baas is van het bedrijf. Andere bedrijven weten hierdoor dat ze met een serieuze onderneming te maken hebben. Toch heeft het niet altijd zin om meteen je beginnende onderneming te laten registreren bij de Kamer van Koophandel. Het registreren kost namelijk geld en brengt veel papierwerk met zich mee. Wij adviseren dan ook om eerst te kijken of je onderneming goed loopt en of je wel genoeg verdient om je bedrijf te laten registreren. Dus eerst even afwachten en na een paar maanden kun je je onderneming altijd nog laten registreren bij de Kamer van Koophandel.

Meer weten over de KvK? Bezoek de website van de KvK of plaats een reactie en stel ons je vraag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *